DROPS Fabel
DROPS Fabel
DROPS Fabel

Fabel  je preja primerna za nogavice. Odporna je na obrabo saj gre za 4-nitno prejo. Prav tako je super pralna, kar pomeni, da je pralna v pralnem stroju in enostavna za nego.

V primerjavi z običajnimi prejami je DROPS Fabel predena v mehkejši kakovosti volne, zaradi česar je neverjetna vsestranska preja, primerna še za veliko več kot nogavice – preizkusite jo za oblačila za dojenčke!

Upoštevajte, da prikazani vzorci pletenih barv kažejo vzorec, ki ga dobite, ko pletete z manjšo količino šivov, kot na nogavicah. Če naredite širši kos, bo vzorec videti drugače.

Barve tiska in dolgega tiska v DROPS Fabel izdelujemo z metodo, imenovano “modno barvanje”, ki se od drugih metod razlikuje po tem, da ima vsaka serija barv majhne razlike tako v vzorcu kot v odtenkih. To ni napaka, temveč element značaja preje.


Ta preja ima certifikat Oeko-Tex® (številka certifikata 25.3.0099), standard 100, razred I. To pomeni, da je bila preizkušena in je popolnoma brez škodljivih kemikalij ter da je varna za človeško uporabo. Razred I je najvišji nivo, kar pomeni, da je preja primerna za izdelke za dojenčke (od 0 do 3 let).
Lastnosti
Dolžina 102m
Pletilka 3mm
Teža 50g
Material 75% Volna, 25% Polyamide

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

DROPS Fabel

  • Šifra: DY_Fabel
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 2.70€

  • Brez DDV: 2.21€

Razpoložljive možnosti